Als filmbedrijf vinden wij het ook belangrijk om de kennis en ervaring over te brengen. Zo hebben we workshops voor Jeugd maar ook volwassenen en bedrijven. De workshops die we geven staan hier onder beschreven. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen.

Vlogworkshop
We hebben 2 verschillende vlogworkshops de algemene vlogworkshop waarbij we de deelnemers leren om camera vrij te worden met onder andere leuke voorwerpen, kleding en opdrachten. Deze workshop duurt 1 uur tot eventueel 1,5 uur.

Voor een uitgebreidere workshop gaan we met of zonder thema aan de slag van het begin tot einde een echte vlog op te nemen. Tijdens het proces leren de deelnemers creatief een script te maken als groepje zelf met de vlogcamera op te nemen. Leggen we uit hoe je het beste kan monteren en hoe je gemaakte film kan laten opvallen om kijkers te halen op YouTube. Ook behandelen we de gevaren van het internet en waar je op moet letten.

Workshop Acteren presenteren
Altijd al in een echte film willen spelen?! Speciaal voor kinderen maken wij korte speelfilms. We schijven een uniek passend verhaal met of zonder de kinderen . Als het script klaar is kunnen we aan de slag met de voorbereiding. We geven een korte workshop over het camera acteren. We doen leuke acteer spelletjes en leren de deelnemers acteren voor de camera. Dan gaan we aan de slag met filmen. De meeste korte films zijn in 2 uur opnamentijd te realiseren. Dit is wel afhankelijk van de lengte van het script.

Workshop Lipdub maken
Om een goede lipdub te maken is het leuk als dit goed wordt uitgedacht. Tijdens de workshop gaan we creatief aan de slag met decor, de roeten bepalen, attributen verzamelen als alle ingredi├źnten er zijn kunnen de opnames van de lipdub beginnen.

Workshop Videoclip maken
Om een videoclip te maken moet er eerst een nummer zijn. Als het nummer gekozen is gaan we aan de slag met het versmallen van attributen en bepalen we te locatie dan gaan we beginnen met filmen. Vaak is het op meerder locatie om uiteindelijk in de montage een mooie videoclip te hebben.