Het maken van een Lipdub

Hoe maak je een Lipdub?
Het maken van een lipdub is super leuk en heel goed voor de teambuilding  van een groep, of het nu gaat om een zakelijk team van een bedrijf of een school kinderen, een lipdub maken begint met het kiezen van een leuk hip nummer.
Dan gaat iedereen aan de slag met stukjes van het nummer met of zonder materialen. Zo maakt ieder voor zich ideeën voor een stukje van zijn eigen videoclip.

Bij een lipdub is het de uitdaging om alles in één shot te filmen. Als alle stukjes klaar zijn loopt de cameraman en iemand voor de muziek langs de plekken waar iemand staat. Zodra de camera is langs geweest ren je snel naar de volgende locatie wat is afgesproken. Aan het einde komt iedereen weer bij elkaar en staat de lipdub in één shot op de film.

Werfentertainment helpt u graag met een zo creatief mogelijke lipdub.
Naast dat we het filmen en zorgen voor een draadloze muziek box, helpen wij u mee om te zorgen dat de lipdub van het begin tot het einde doorloopt.  Wij leveren ook extra attributen zoals opblaas materiaal.


Wat kunt u zelf doen?
U kunt zorgen voor een leuke aankleding van de groep en de locatie. Het door u gekozen nummer kunt u met de groep voorbereiden zodat iedereen lekker enthousiast kan  meezingen.