Praatjesmakers bij u op school?

Wij doen de filmopnames van praatjesmakers bij u op school!

Heeft u Bijdehandjes op school ? Maak er gebruik van en ga met ons aan de slag voor een leuke praatjes makers film. Dit concept is erg leuk als er bijvoorbeeld docenten op school zijn die afscheid nemen. Kinderen zijn eerlijk en vertellen op hun eigen wijzen vragen over bijvoorbeeld de functie van een directeur? Of hoe lang iemand al op school werkzaam is.

Een filmpje is een perfecte manier om de meester of juf persoonlijk te bedanken en met kinderen komen vaak erg leuke antwoorden. Zo wordt de directeur als snel de burgemeester en zit u collega al 100 jaar in het onderwijs. Wij komen bij u op school voor de opnames in overleg stellen we de vragen op en gaan we aan de slag net als Jochem van Gelder in het tv programma praatjes makers. 

Camera acteren

Het maken van een eigen speelfilm met kinderen is erg leuk en heel leerzaam er komt namelijk veel meer bij kijken dan een beetje filmen met een camera. Wat wij kunnen doen als filmproductie bedrijf  is een script maken en met de kinderen gaan filmen. Dit kan in een paar uur  worden opgenomen. Maar als de eindfilm echt van de kinderen zelf moet komen is het beter om er een aantal momenten voor in te plannen. Zo gaan we met de kinderen aan de slag om een script te maken. Dan verdelen we rollen en gaan we oefenen met het camera acteren. Dan is iedereen klaar voor de opnames  een dag Dit kan ook een bestaand script zijn van bijvoorbeeld een musical.